top of page
  • Obrázek autoraKaruṇā Sevena

Novinky, program na rok 2022 a poděkování dárcům

Vážení přátelé, doufáme, že jste zdraví a daří se vám dobře. Zasíláme vám několik novinek z Karuṇā Sevena a chceme vám především popřát vše dobré v tomto novém roce 2022.

Všem dárcům opět z celého srdce děkujeme za jakoukoliv podporu!! Nesmírně si vážíme vaší štědrosti. Zejména v dnešní době, kdy je velké zdražení a nejistota, vám děkujeme, že na ctihodnou myslíte. Bez vás bychom vůbec nemohli ārāmu, ani ctihodnou v České republice nadále udržovat. Pokud byste chtěli nadále posílat dāna (dar) formou vhodných potravin či jídla na podporu naší ctihodné bhikkhunī, ale nejste schopni jej osobně doručit, je možné jídlo objednat formou online objednávek a nechat ho doručit přímo do ārāmy např. přes webové stránky rozhlik.cz. Spousta supermarketů, restaurací a kaváren má již nyní možnost doručení zdarma. Informace získáte u vybraného obchodu. PROGRAM A AKTIVITY KARUṆĀ SEVENA

Pozvání na online recitace a mettā meditaci: * Ochranné recitace (paritta) Večerní společné setkávání u recitací a požehnání. - Recitace se budou opět kontat od 2.3.2022 každou středu nově od 19 h. Přihlášení probíhá pomocí aplikace zoom, veškeré a bližší informace naleznete ZDE.

Nový kalendář pro rok 2022 a naše aktivity je již aktualizován a rezervace míst jsou pro vás již otevřená, proto neváhejte do něj nahlédnout a rezervovat si zavčas svá pobytová místa. Pokud si budete chtít zarezervovat místo na meditační pobyty co nejdříve, je vhodné co nejdříve, neboť ubytovací kapacita je omezena. V tuto chvíli jsou již některé kurzy plně obsazeny. Máte-li zájem se zúčastnit některých z aktivit, neváhejte nám poslat e-mail. O případném zrušení kurzů vás budeme včas informovat.

Buddhova výstava - S potěšením vám dáváme na vědomí, že v Praze je nyní otevřená výstava Buddha zblízka, která potrvá až do 24. 4. 2022: Buddha zblízka | Národní galerie Praha (ngprague.cz). Na této výstavě je i k dispozici video dokument se ctihodnou bhikkhunī Visuddhi. Shlédnout jej můžete zde: Souhvězdí Buddhy - Bhikkhunī Visuddhi therī.


Připravujeme pro vás další knihy a audio nahrávky. Ctihodná Visuddhi právě dokončuje další knihu, která by měla vyjít v příštím roce. Ostatní Dhamma knihy jsou pro vás k volné distribuci a naleznete je u nás v ārāmě Karuṇā Sevena, kde si je můžete vyzvednout při vašich pobytech na kurzech.

Nyní je též možné přehrávat naše audio nahrávky na různých streamovacích službách. Děkujeme tímto paní Gabriele Konderlové za její opravdu velkou pomoc!

Máme záměr vyrobit pro vás i aplikace ke stažení. Pokud máte někdo zkušenosti s jejich výrobou a chcete nám pomoci, ozvěte se nám na náš email. Děkujeme.​

Zde jsou odkazy na streamovací služby:

  • Spotify: ZDE - Chůze po laně: ZDE - Majjhima nikaya: ZDE

  • Apple podcast: ZDE

  • Google podcast: ZDE

  • Castbox: ZDE

  • PodBean: ZDE

BLOG

Vytvovořili jsme pro vás blog, kam pravidelně vkládáme nové informace a novinky. Pro ty z vás, kteří např. neměli možnost přečíst si rozhovor o Cestě ctihodné Visuddhi, přidávám odkaz: https://cs.karunasevena.cz/post/cesta-ctihodné-bhikkhunī-visuddhi


Více informací o našem programu aktivit na rok 2022 naleznete samozřejmě na našem webu a v kalendáři. Taktéž pravidelně doplňujeme informace na sociální sítě Facebook a Instagram, takže vám již neunikne žádná důležitá událost, zpráva apod.


Rádi bychom Vám za celý spolek Karuṇā Sevena a ctihodnou bhikkhunī Visuddhi s vděčností poděkovali za vaše štědré dary pro postižené rodiny na Srí Lance. Jsme vám velmi vděční za takové vyjádření péče a podpory v této náročné době. S radostí s vámi sdílíme společné zásluhy!

Pokud byste kdokoliv z vás či vašich známých a blízkých lidí chtěli nadále finančně pomoci našemu projektu Suriya Lamai, jste srdečně zváni, abyste navštívili naše webové stránky, kde naleznete možnosti obdarování a všechny dostupné způsoby platby.


Projekt Suriya Lamai také podporuje řadu srílanských bhikkhunīch, spolu s

místními ženami a dětmi.. Díky štědrosti vás dárců mohli jsme mohli v minulém roce obdarovat mnoho sociálně znevýhodněných rodin a poskytnout též podporu a základní potraviny pro bhikkhunī kláštery. Z toho též máme velikou radost. Jakákoliv vaše další pomoc je vítána a velmi oceněna. Zde můžete vidět fotky z těchto dobročinných činností.

Další novinky a aktualizace týkající se všech probíhajících darů a našich aktivit najdete na našem webu a novém blogu, který je nyní upraven do českého jazyka. Pro více informací nás kontaktujte na našem emailu: karuna.sevena.cz@gmail.com.

Děkujeme, že jste s námi.

S mettā a radostí vám přejeme zdraví a štěstí.



19 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page