top of page
  • Obrázek autoraKaruṇā Sevena

Poděkování všem dárcům od ctihodné bhikkhunī Vijitanandy

Aktualizováno: 16. 9. 2021


Drazí přátelé,


Dovolte nám, abychom s vámi sdíleli a radovali se z vašich zásluh. Vaše laskavé dary pomohly vysokému počtu lidí, včetně mnišek, rodin a dětí. S některými finančními prostředky získanými za poslední měsíce jsme také mohli darovat další materiály jedné z místních nemocnic, která zahrnuje 65 povlaků na peřiny, 70 polštářů a 70 prostěradel.


Kromě toho s potěšením sdílíme děkovný dopis všem dárcům za podporu od Ctihodné Bhikkhunī Vijitananda. Nyní je na Srí Lance a laskavě nám děkuje za dary a informovala nás o jejich aktuální situaci.


„Drahá ctihodná Visuddhi, tvoje dāna a tvých přátel přišla právě včas. Nyní, v této době Covidu, je zde pro nás situace velmi náročná. Kláštery nemají žádnou podporu od vesničanů, je velmi těžké obdržet jídlo. Jsme velmi šťastné, že jsme mohly obdržet od vás podporu, a tak pomoci i velmi chudým lidem a můžeme jíst zdravé jídlo. Věřím, že právě tohle je dobrá kusala kamma pro nás mnišky.


Žehnám Tobě i tvým přátelům, vaše dāna nám velmi pomůže a osvobodí nás od hladu a přinese zdraví. Ať máte všichni skvělý život a dobré zdraví a jste v bezpečí, vaše mysl je klidná a je vám dobře, kéž vám přinese moudrost a jste osvobozeni od utrpení.

Mnohokrát děkuji za tvou pomoc bhikkhunī, tentokrát to je velmi velká podpora pro nás a lidi na Sri Lance. Děkujeme za váš respekt a pomoc, protože díky vám jsou členové rodin bez problémů a netrpí hladem.


Dnes je sobota večer a děláme pro Tebe a tvé dárce bodhi pūju a recitujeme požehnání. Kéž máte dobré zdraví, jste v bezpečí a jste šťastní. Kéž je vaše mysl klidná a jste mimo nebezpečí od Corony a dalších problémů. Kéž žijete mírumilovným životem s moudrostí a bez utrpení s vašimi dětmi, rodinami a přáteli, kéž žijete bez problémů. Kéž máte skvělý život, jste zdraví a šťastní i vaše rodiny. Kéž vás Dhamma doprovází a dosáhnete nibbāny.“


S úctou bhikkhunī Vijitananda

Zde můžete vidět srílanské mnišky recitovat při přípravě přírodní ayurvedské medicíny pro místní komunitu. Toto je jen jeden z bezpočtu laskavých projevů těchto mnišek. Jsme rádi, že se o to můžeme s vámi všemi podělit. Ať se každý z vás raduje ze svých zásluh.



Pokud chcete přispět, neváhejte se podívat na stránky o obdarování na našem webu:


S pozdravem Lucie Němcová


92 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page