top of page
  • Obrázek autoraKaruṇā Sevena

Pomoc ze Sakyadhita bhikkhunī ārāmy

Projekt Suriya Lamai také podporuje řadu srílanských bhikkhunīch, spolu s místními ženami a dětmi. Na základě tvrdého lockdown mají nyní mnišky na Srí Lance nedostatek jídla a léků. Laikům není umožněno je navštěvovat v klášterech a tak trpí nedostatek základních životních potřeb. Seniorní bhikkhunī ze Sakyadhita ārāmy měly to štěstí, že i přes nynější přísná omezení dostaly oficiální povolení od policie k poskytování darů a cestování za tímto účelem. Díky štědrosti vás dárců mohli takto doručit více než 50 potravinových balíčků jídla pro sociálně znevýhodněné rodiny v sousedství a poskytnout též podporu a základní potraviny pro 21 bhikkhunī klášterů. Z toho též máme velikou radost.

Jakákoliv vaše další pomoc je vítána a velmi oceněna.


Další novinky a aktualizace týkající se všech probíhajících darů a našich aktivit najdete na našem webu a novém blogu, který je nyní upraven do českého jazyka.



DĚKUJEME


V neposlední řadě DĚKUJEME každému z vás, kteří jste darovali i ten nejmenší dar. Každá pomoc je opravdu velký dar, bez vás by tento projekt nemohl existovat.


Pomůžete i tím, že budete informace o projektu sdílet s přáteli. Děkujeme také vám, kteří jste si našli čas a myslíte na lidi na Srí Lance, kteří trpí a sdílíte s nimi vaše zásluhy.


Ať jste všichni šťastní.

22 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page